Oud is het nieuwe Jong
May 13, 2019

Lost In Dubai

Stichting MAEH organiseert “Lost In Dubai"

Stichting MAEH staat voor (Music, Art, Education in Harmony) en heeft als doel, een omgeving creëren voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen waar zij hun talent kunnen ontwikkelen.

“Lost In Dubai“ is een project waar 10 kinderen uit de verschillende wijken van Rotterdam samen op reis gaan.

De eerste editie van dit project zal zijn; Dubai

Jongeren tussen de 15-18 jaar zullen deelnemen aan dit project. De selectie is op basis van aanwezigheid en deelname aan activiteiten vanuit Stichting MAEH.

De reden dat we voor deze doelgroep hebben gekozen is, omdat jongeren in deze fase van hun leven meestal zoekende zijn naar hun identiteit, dus datgene wat zij willen worden en of willen bereiken.

Het idee achter dit project is om jongeren te inspireren, motiveren en hun horizon verbreden. Dubai is wel een land waar wij vinden dat de aspecten die eerder genoemd zijn in terugkomen.

Via deze manier probeert de Stichting ook een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren met als achterliggende gedachte dat zij er later een succesverhaal aan over kunnen houden.

Dus kortom; Verschillende jongeren uit de verschillende wijken van Rotterdam die elkaar beter zullen leren kennen en tegelijkertijd andere culturen leren kennen en vervolgens niet alleen met een bagage met souvenirs, maar ook vol met ervaringen, inspiratie en motivatie terugkomen.

Hoe meer je ziet in het leven des te meer je, jezelf als mens kan ontwikkelen.

Comments are closed.