Gianni Noten

MC / DANCE

Zang docent


Gianni Noten is een Rotterdamsche soul zanger. Naast het zingen danst Gianni en is hij ook in de theaters te zien als acteur.
Als een duizendpoot in dit vak vind hij het dan ook niet meer dan belangrijk dat hij zijn talenten deelt met jongeren in de hoop hen misschien te interesseren voor dit vak. Iedereen is opzoek naar wat zijn of haar passie is en daar zou hij graag bij helpen!

Marco Wongsosemito

ENTERTAINMENT MANAGEMENT

Gitaar docent


Marco Wongsosemito is een freelance muzikant/producer die sinds zijn kindertijd meerdere instrumenten heeft leren bespelen.
De laatste 25 jaar heeft hij zich voornamelijk met produceren en het begeleiden van jonge beginnende artiesten bezig gehouden. Daarnaast verzorgde hij regelmatig workshops in productie techniek en muzieklessen op gitaar en keyboard.

Djuwney Ansjeliena

MUZIKANT / PRODUCER

Keyboard docent


Jean Felipe is nu 24 jaar oud en heeft zijn opleiding genaamd Albeda College Muzikant / Producer Mbo Niveau 4 afgerond. Tevens is hij musical director/pianist bij Frenna & Jonna Fraser, en acteur bij de Martin Luther king theater show bij de organisatie genaamd Urban Myth. Sinds kort werkt Jean Felipe part-time ook bij de kinderopvang Mundo als activiteiten leider. Op deze manier baant hij zijn carrière als muzikant omhoog met zicht op een voorspoedige toekomst!

Aïcha Gill

MUZIKANT

Zang docent


Aïcha Gill (Den Haag, 19 september 1991) is een Nederlandse soul-zangeres en musicalactrice.

In 2012 studeert ze af aan de Dutch Academy of Performing Arts (MBO musicalopleiding) met haar eigen voorstelling ‘Negra’, muziektheater over identiteit.

Ze krijgt voor het eerst bekendheid wanneer ze samen met meidengroep Sway meedoet aan X-Factor. Sway (begeleid door Angela Groothuizen) valt af na de zesde liveshow. Na hun deelname brengt Sway de singles “Stop and Stare”en “Back Pocket Girl” uit, die een notering in de Single Top 100 behalen. In 2012 wordt Sway uitgenodigd om met hun voormalige X-Factorcoach Angela Groothuizen mee te gaan op tournee en zodoende deel uit te maken van de theatershow ‘Angela en de Optigan’.
In 2014 weet Aïcha de rol van “Lorrell Robinson” te bemachtigen, een hoofdrol in de succesvolle Stage Entertainment musical ” Dreamgirls” met o.a. Pearl Jozefzoon en Berget Lewis.

Rushan West

ENTERTAINMENT MANAGEMENT

Keyboard docent


Rushan West, bezig met het afronden van zijn studie media en entertainment management. Rushan is opgegroeid in een muzikale familie. Gospel stond en staat nog steeds centraal als grootste invloed. Rushan speelt sinds zong als kleine jongen in de kerk, toen zijn 16e speelde hij drums en daarna maakte hij de overstap naar basgitaar. Rushan heeft met verschillende artiesten gewerkt; glennis grace, nelson freitas, kenny b en sabrina starke. Tegenwoordig is hij bandleider bij frenna en jonna fraser. Rushan vind het geweldig om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van muziek in het leven van kinderen

Timothy Bennet

MUZIKANT / PRODUCER

Drum docent


Timothy Bennet is a musician/producer based in Rotterdam. Music has always been an important part of his life. He grew up playing drums in church and watching his family and especially his dad, who is also a musician/producer. Growing up listenening to different styles of music from gospel to soul/funk, rock and jazz/fusion to hip hop and R&B, he really learned to have an ear for all kinds of music and sound.
Over the years he developed both his drum and producer skills and played for many different artists. The creating process of music became a passion around the age of 12. He’s always seen his dad creating new music so it all came naturally for him untill this day. Being influenced by so many styles of music and a ton of producers, he learned to always stay original and sound different. Try to create something fresh everytime.